søndag, august 02, 2015

SISTE: Peter Hahn kjent skyldig og dømt til fengselstraff i Kina

Kilder nært knyttet til 'Tilbake til Jerusalem'-visjonen har nettopp fått vite at at den amerikanske misjonæren, Peter Hahn (bildet), er kjent skyldig og dømt. Hva dommen går ut på er ennå ikke klart, men det antas at han er dømt til et års fengsel eller mindre og kan være ute av fengselet allerede tidlig denne høsten.

Peter Hahn ble arrestert i fjor ved den nord-koreanske grensen. Kinesisk politi slo til mot Hahn i et forsøk på å få stanset misjonsaktiviteter rettet mot nord-koreanere.

Peters kone, Eunice, har vært svært bekymret for sin mann på grunn av hans helseproblemer. Ikke så underlig all den stund Hahn er 74 år gammel og har hatt et slag.

Peter Hahn er opprinnelig fra Nord-Korea, men bosatt i USA, siden han var riktig ung, og er amerikansk statsborger. Han har solgt alt han eier, for å hjelpe nødlidende i hjemlandet. I Kina har han levd siden 1997, og i Tumen siden år 2000. Peter Hahn var ikke brutt noen lover verken i Kina eller Nord-Korea, likevel ble han arrestert. I september 2014 offentliggjorde han et brev hvor han forteller sin livshistorie slik at de kinesiske myndighetene bedre skal forstå hans humanitære arbeid for Nord-Korea. Han forteller om sin fødsel i Nord-Korea, og om foreldrenes flukt til Amerika, og at han føler et ansvar for å gi noe tilbake fordi han selv har vært så heldig å unnslippe skrekkregimet i landet hvor han ble født.

La oss fortsette å huske Peter Hahn og hans kone Eunice i våre bønner.

Ingen kommentarer: