tirsdag, august 18, 2015

IS-kriger: 'Koranen oppmuntrer til voldtekt'

Nettutgaven til den anerkjente engelske storavisen, The Times, har et stort oppslag i dagens utgave om de mange voldtektene som kvinner blir utsatt for av terrororganisasjonen IS.

Overskriften er: 'Koranen oppmuntrer til voldtekt: Hvordan IS krigere rettferdiggjør å skape sexslaver av jenter'.

Under tittelen kan vi lese følgende:

'I tiden rett før han voldtok den 12 år gamle jenta, tok IS-krigeren seg tid til å forklare at det han var i ferd med å gjøre ikke var en synd. Fordi denne jenta praktiserte en annen religion enn Islam, ga ikke Koranen ham bare rett til å voldta henne, men tilgir og oppmuntrer den som gjør det, insisterte IS-krigeren.

Han bandt hennes hender og kneblet henne. Så knelte han ned ved siden av henne og bøyde seg så i bønn før han la seg oppå henne. Når det hele var over, knelte han nok en gang i bønn, og fullendte voldtekten med en religiøs andaktsstund'.

Jeg har ikke tilgang til hele artikkelen i The Times, men den 12 år gamle jenta er jezidi-folket. Hun skal nå befinne seg i USA, sammen med familien sin.

Billedtekst: Illustrasjonsbilde fra forsiden av The Times. Oppslaget her har ingen ting med saken i dagens nettutgave å gjøre.

Ingen kommentarer: