tirsdag, august 04, 2015

'Iran-avtalen er som å ta israelerne og marsjere med dem til ovnen'

Tuvia Brodie heter en israelsk statsborger med doktorgrad i filosofi. Han har merket seg uttalelsene til Mike Huckabee (bildet), den tidligere guvernøren i Arkansas, USA, etter forhandlingene med Iran.

'Han (altså Huckabee) sa at, med denne horrible Iran-avtalen, vil president Obama "ta israelerne og marsjere med dem til døren som fører til ovnen". Den "ovnen", refererer selvsagt til krematoriene i de nazistiske konsentrasjonsleirene i tidsrommet 1939-1945 hvor seks millioner jøder ble myrdet... Med sin kommentar antyder Huckabee at Iran-avtalen er så ille at den er ensbetydende med at marsjere Israel til hennes død. Hvorfor ville noen i det hele tatt antyde noe slik?', spør Brodie i en kommentar gjengitt på nettsiden til det israelske nyhetsbyrået Arutz Sheva 7.

Og Brodie svarer klart og tydelig:

'En årsak er at Iran ikke gjør noen hemmelighet av sitt ønske om å slette Israel fra kartet. Iranerne slutter ikke med å rope: "Død over Israel". Under forhandlingene erklærte Iran at deres guddommelige oppdrag var å ødelegge den israelske staten'.

Tuvia Brodie oppgir en kilde på dette: ingen ringere enn rådgiveren til Khamenei, nemlig David Daoud. I følge den tyske avisen Die Algemeiner 12. mai i år, skal rådgiveren til Irans øverste åndelige leder ha kommet med denne tydelige meldingen om hva som er Irans egentlige politikk med hensyn til Israel: "Vi har en guddommelig tillatelse til å ødelegge Israel."

At uttalelsene fra Mike Huckabee har vakt sterke reaksjoner er vel nesten forventet. Den ene etter den andre har nærmest stått i kø for å arrestere den tidligere Alabama guvernøren. Men var Mike Hucabee's uttalelser for drøye? Tatt i betraktning Irans mange uttalelser om å kaste jødene på havet, eller sørge for deres fullstendige utryddelse? At den trusselen er reell er det vel ingen som helst tvil om.

Du kan lese innlegget her:

http://www.israelnationalnews.com/Blogs/Message.aspx/7323#.VcDCLqjtmkr

 Billedtekst: Det er ennå ikke klart hvorvidt baptistpastoren Mike Huckabee stiller til valg ved presidentvalget i 2016.

Ingen kommentarer: