onsdag, august 19, 2015

SISTE: Iransk propagandafilm viser angrep på Jerusalem

En propaganda film fra Iran som viser en stor arme for angriper Jerusalem er nylig lagt ut på Internett. Den viser at trusselen om et angrep fra Iran mot Israel er høyst reell.

Og det er bibelske dimensjoner over dette. Profeten Esekiel beskriver den såkalte 'Gog-krigen' hvor 'Persia' (Iran) er en del av angrepsstyrken (se Esek 38,5), og profeten Sakarja beskriver et angrep på Jerusalem på denne måten: 'Se, jeg gjør Jerusalem til en tumleskål for alle folkeslagene rundt omkring. Når Jerusalem blir beleiret, skal det også gå ut over Juda. Det skal skje på den dag jeg vil gjøre Jerusalem til en løftestein for alle folkene. Alle som løfter på den, skal såre seg selv. Ja, alle jordens hedningefolk skal samle seg mot det'. (Sak 12,2-3).

Videoen som er lagt ut på nettet er sponset av iranske myndigheter, i følge den statlige israelske nyhetskanalen, Arutz-Sheva-7, og viser tusenvis av muslimer som angriper Jerusalem. Angriperne består utelukkende av iranske soldater.

I den korte filmsekvensen, som er laget av 'Den islamske revolusjonens design gruppe', begynner med å vise iranske soldater som forbereder seg på krig, mens de ifører seg ulike symboler, inkludert symbolene for den iranske revolusjons garden, den iranske Badr organisasjonen, Hizbollah og Hamas.

Så får vi et overblikk over tusenvis av soldater som nærmer seg og som omkranser Jerusalem.

Du finner propaganda filmen her:

https://www.youtube.com/watch?v=OWfmvUxzW_I

Ingen kommentarer: