lørdag, august 15, 2015

En profetisk advarsel til Norge - nå må vi be!

En kvinne fra Kenya, som ber mye for Norge, har hatt en drøm om Norge. Den samsvarer med drømmer mange andre har for tiden om nøyaktig det samme. Jeg tror dette er profetiske drømmer - et kall til økt forbønn for vårt land og for vårt folk.

Her er drømmen:

'Jeg så krigere klare til å kjempe inne i skogen/ødemarken og jeg hørte en stemme som sa at det pleide å være kristne ledere i Norge, og det er sånn det skal være. Så så jeg veldig mange kristne som gikk over hele landet, og så hørte jeg en stemme som sa: Norge trengte å vokte grensene sine. Selv tenkte jeg fysisk, eller åndelig. Så tenkte jeg begge deler. Norge trenger å be og de trenger å vokte grensene sine. Jeg tror dette er en advarsel fra Gud'.

La oss ta dette på alvor og be til Herren for Norge og Norges grenser. Vi lever i en svært alvorlig tid. Gud taler til sitt folk, og det profetiske ordet går i oppfyllelse rett foran våre øyne. Det er en tid for å reise bønnealterne over hele dette landet! Det talte Gud til meg om i fjor og på en sterk måte ble dette stadfestet gjennom profetiske ord på den nasjonale bønnekonferansen på Grimerud.

Ingen kommentarer: