fredag, august 21, 2015

SISTE: 5 raketter skutt mot Israel - arabisk forbønnsleder ber om forbønn for Israel

Rania Sayegh, som leder et bønnehus i Nasaret, og som var vært taler på den nasjonale bønnekonferansen på Grimerud ved et par anledninger, ber om forbønn for Israel etter at den nordlige delen av landet ble rammet av fem raketter skutt ut fra Syria torsdag kveld.

Rania, som er en arabisk kristen med stor kjærlighet for Israel, forteller at var i bønn i bønnehuset i Nasaret da hun mottok en alarm på telefonen sin om at det lød sirener i grenseområdene i nord.

'La oss fortsette å proklamere beskyttelse, fred og Hans blod over innbyggerne i Israel, både arabere og jøder', skriver hun.

Rakettene landet i Øvre Galilea nær den libanesiske grensen og på Golan. Angrepet kom svært overraskende, og faktisk i det den israelske hæren gjorde forberedelser for et angrep fra Gaza. I følge nettstedet 'Virtual Jerusalem' ble rakettene skutt ut fra Syria, men det er uklart hvem som står bak.

I april ba representanter iranske myndigheter gjentatte ganger Syria om å slå til mot Israel og åpne en front mot Israel fra Golan-høydene, men det er også mulig at dette angrepet kommer fra islamistiske grupper.

Det er ikke meldt om noen skader i dette rakettangrepet. Rett før rakettene falt ned ble sirener hørt i Kiryat Shmona, og i byene Gonen, Kfar Blum, Kfar Szold, Lahavot Habashan, Neot Mordechai, Amir, Sde Nehamia og Shamir.

La oss følge oppfordringen om å be.

Ingen kommentarer: