tirsdag, august 18, 2015

Ukraina: 300 barn fikk høre om Jesus for første gang

Denne sommeren har baptister fra Ukraina stått bak organiseringen av 'Galaxy', en sommerbibelskole-leir, hvor de har delt evangeliet med mer enn 500 barn. 300 av disse hadde aldri hørt evangeliet før.

Victoria (bildet), en 12 år gammel jente fra Kiev, er en av disse.

'Jeg elsker virkelig ekstrem-sport', forteller hun og legger til: 'Det var noen venner av meg som inviterte meg og søsteren min til denne leiren i år, og vi var veldig begeistret. Leiren overgikk alle mine forventninger. Jeg elsket alle lekene vi var med på, og for meg var det som om jeg deltok i et stort eventyr. Jeg synes også det var morsomt å være med på øvelsene vi gjorde tidlig om morgenen, jeg tror nesten ikke jeg har vært med på noe så morsomt før'.

Ikke bare storkoste Victoria seg med alle lekene og spillene hun var med på, men hun fikk også hørte evangeliet om Jesus for aller første gang.

'Lederen min gav meg et Nytestamente, boken om Gud', forteller hun. 'Jeg liker egentlig ikke å lese, men jeg tror at dette er den første boken jeg har gledet meg over å kunne lese. Selv om jeg har flere spørsmål enn svar, håper jeg at denne boka kan hjelpe meg til å forstå mer om Gud'.                      

Disse barne- og ungdomsleirene som holder rundt omkring i Ukraina hver sommer er et stort takkeemne. Mange barn og ungdommer får på denne måten høre om Jesus for første gang, og får seg kristne venner på samme alder.

Ingen kommentarer: