søndag, august 02, 2015

Kristen kvinne i 20-årene kidnappet og tvangsgiftet med muslim

En ung pakistansk kvinne, mor til tre barn er blitt kidnappet og voldtatt av sin 55-årige muslimske jordeier og tvunget til å konvertere til Islam og tre inn i et muslimsk ekteskap.

Fouzia Sadiq, som er en kvinne i midten av 20-årene, ble kidnappet forrige torsdag mens hun arbeidet ute på jordene utenfor den pakistanske byen Burj Mahalam, som ligger i Punjab provinsen av den muslimske jordeieren Muhammed Nazir. Nazir har klart å lure faren til Sadiq inn i en felle hvor han har gått med på at familien skal arbeide for Nazir uten lønn, men at de kan bo på hans eiendom.

Selv om alle detaljer ikke har kommet frem ennå ble familien til Sadiq fortalt av Nazirs bror at datteren ville få komme hjem dagen etter at hun ble kidnappet. Da så ikke skjedde, dro familien til jordeierens hus dagen etter og krevde at datteren skulle få komme hjem. Muhammed Nair kunne da fortelle den skrekkslagne familien at datteren hadde giftet seg med ham, og konvertert til Islam. Hun var nå hans eiendom. Han truet også familien om de gikk videre med denne saken og den ble offentlig.

Som jeg har skrevet tidligere på bloggen blir omlag 700 kristne kvinner kidnappet, voldtatt og tvunget til å gifte seg med muslimske menn, og deretter tvunget til å konvertere til Islam.

La oss huske Fouzia Sadiq og hennes familie i våre forbønner.

Ingen kommentarer: