onsdag, august 17, 2011

Iranske myndigheter beslaglegger 6.500 Bibler


Iranske myndigheter gir uttrykk for at de er svært bekymret for det økene antall Bibler som føres inn i landet. Nylig ble 6.500 Bibler beslaglagt i et område mellom byene Zanjan og Abhar i den nordvestlige delen av landet. I følge det kristne iranske nyhetsbyrået "Mohabat News", skal Dr Majid Abhari, som er rådgiver for komiteen som steller med sosiale spørsmål i det iranske parlamentet, ha sagt at "disse misjonærene å distrahere vår ungdom". Dr Abhari sier i et intervju med det statlige nyhetsbyrået Mehr at det er "med beklagelse jeg ser at aktiviteten til disse kristne misjonærene som forfører mennesker, og da spesielt ungdommen. De har startet en stor kampanje og store summer på falsk propaganda på å ødelegge republikken."

Dr Majid Abhari kommer ikke med flere opplysninger om beslaget av Bibler, annet enn at han sier at de er trykket på svært godt papir og i lommeformat.

Også i november 2010 gjorde myndighetene beslag i Bibler. Den gangen dreide det seg om 300 Bibler, som ble funnet i en buss av revolusjonsgardister. Disse Biblene ble brent i landsbyen Darishk.

Ingen kommentarer: