mandag, august 29, 2011

150 mennesker søkte frelse under "Håpets festival" i Bryansk

19.-21. august ble det holdt en stor evangeliseringskampanje i den russiske byen Bryansk, som ligger omtrent 379 kilometer, sørvest for Moskva. Byen har omlag 415.000 innbyggere. Flere av byens baptistmenigheter hadde gått sammen om kampanjen "Håpets festival i Bryansk", med evangelist Victor Gamm som hovedtaler.

Kampanjen ble holdt et et stort telt på den gamle flyplassen, som ligger tett ved det gamle bysenteret. Ved siden av det store møteteltet var det satt opp en rekke småtelt, så det ble ble som en liten landsby. I de små teltene var det ulike barneaktiviter, og dette trakk mange mennesker, som uttrykte glede og overraskelse over hva byens baptister hadde fått til. Ved siden av de mange aktivitetene barna kunne være med på, fikk de også mange gode anledninger til å høre om Jesus.

Møteteltet som tar 3000 var fylt med mennesker, både fra de ulike medarrangør menighetene, men også mennesker fra byen som vanligvis ikke går i noen kirke. Ulike sangkrefter deltok. 150 mennesker søkte frelse.

Ingen kommentarer: