torsdag, august 18, 2011

Hva Jesus har gitt oss

"... Guds kjærlighet er utøst i våre hjerter ved den Hellige Ånd, som er oss gitt." (Rom 5,5)

Fordi den Herre Jesus døde på korset har jeg fått motta syndenes forlatelse, fordi Han stod opp fra de døde har jeg fått mottatt nytt liv, fordi Han er opphøyet til Faderens høyre hånd har jeg fått motta Den Hellige Ånds gave.

Alt har jeg fått ved Ham, ingenting på grunn av meg selv. Syndernes forlatelse er ikke noe jeg har fortjent, den er grunnlagt på Hans korsfestelse, og at jeg har mottatt Den Hellige Ånds fylde skyldes heller ikke mine fortjenester, men Hans opphøyelse. Den Hellige Ånd er blitt gitt deg og meg både for å vise at Guds Sønn nå er heliggjort, og for, gjennom den guddommelige kjærlighetens kraft, å lede oss til herligheten.

Gjennom Åndens vitnesbyrd vet vi at Jesus fra Nasaret, som ble korsfestet av onde mennesker for nesten to tusen år siden, ikke døde som en martyr alene, men er opphøyet for oss til Faderens høyre hånd i herligheten. Halleluja. (Watchman Nee: Brød i ørkenen, 1977)

1 kommentar:

Anonym sa...

Om vi ved Den Hellige Ånds åpenbaring kunne se hva Faderen har gitt i Kristus, han har fjernet alt som heter død fra oss, og gitt oss del av Hans liv, da vil Guds menighet bli noe helt annet en det den er.