torsdag, august 07, 2014

9. august spesiel bønnedag for Irak: Familie på 8 kristne skutt i ansiktet og drept

En familie på åtte kristne irakere er skutt i ansiktet og drept av soldater fra ISIL.

Det er Canon Andrew White (bildet), presten i Bagdad, som forteller dette.

Årsaken er at de ikke ville fornekte troen på Jesus. Kaldblodig ble det skutt rett i ansiktet.

De grusomme ISIL terroristene tar nå stadig nye områder av Irak, og skal være på vei mot Erbil. Andrew White er forferdet og fortvilet over det som nå skjer: Hvor skal folk flykte, ikke minst de kristne som oppholder seg her?

Jeg deler hans fortvilelse og henvender meg nå nok en gang til bloggens mange lesere om å be! La oss falle på våre knær i inderlig bønn til Gud!

Andrew White, som har vært vitne til at så mange kristne er blitt drept de siste månedene, anklager nå den britiske regjeringen for ikke å gjøre noe med situasjonen. Det er også taust fra den norske.

Kirkeledere i Irak avsetter nå 9. august til en spesiell bønnedag for landet. Blir du med? Hører vi noe fra norske kirkeledere om denne dagen?

1 kommentar:

bjørn sa...

Ja vi må sannelig be for dem, og samtidig be om at Gud skal gjøre det sånn i våre liv at vi virkelig tar det inn over oss. Om vi konstant kunne være i bønn for våre søsken som lider. Og la oss huske hva Guds ord sier..

Hebreerne 13:3

"Husk på dem som er i fengsel, som om dere var fanger sammen med dem, likeså dem som blir mishandlet, for dere er jo selv i legemet!"