søndag, august 03, 2014

Gir verdighet og et sted å dø for Indias AIDS-ofre

Å få HIV/AIDS betyr ikke bare en bokstavelig dødsstraff for kvinner som er fanget i prostitusjonshandelen i India.

Det betyr også døden for enhver relasjon de måtte ha.

Det sier Gary Bishop i Far Corners Mission.

'Ingen vil ha smittede kvinner rundt seg. De kan ikke vende tilbake til sine familier eller til sine landsbyer', sier Gary Bishop og legger til: 'De trenger noen som kan elske dem, og det er nøyaktig det Jesus gjør'.

Det er årsaken til at Far Corners Mission nå bygger om deler av det sykehuset de driver for spedalske, og starter en hospice-hjem for ofre for HIV/AIDS.

'De blir gitt et tilfluktssted og et sted hvor noen vil vise dem kjærlighet og ta seg av dem. De trenger å høre evangeliet, og i noen tilfeller blir de også troende', forteller Gary Bishop.

Akkurat nå er det seks kvinner som nyter godt av denne omsorgen. Alt rundt dem skal nå minne dem om Jesu kjærlighet til dem. Men kvinnene lærer ikke bare om Kristus og den evige verdien deres relasjon til Ham innebærer. Deres personlige verdi forløses også. For mange av disse sliter med å se at de har noen verdi i det hele tatt.

Far Corners Mission har arbeidet med og reddet kvinner i India i over 40 år. De har reddet dem ut av bordeller og andre forhold som har gjort dem til sex-slaver.

Du kan lese mer om Far Corners Mission her:

http://fc-usa.org/

Foto: Zoriah.

Ingen kommentarer: