søndag, august 17, 2014

Takk til alle som ber for meg i en vanskelig tid

Det er utfordrende dager. Onsdag denne uken, samme dag som vi kom hjem etter svigermors begravelse, lå det et brev fra fastlegen i postkassen.

Det brevets innhold hadde jeg aldri tenkt meg muligheten av. Helt siden siste hjerteoperasjon på Feiring har jeg slitt med tørrhoste, og jeg har vært så sliten. Nå har jeg daglige og ofte kraftige angina-anfall, så jeg har antatt at årsaken har ligget der.

Stor var derfor overraskelsen når CT bilder viser at jeg har en stor cyste i den ene lungen. Så mye mer enn dette vet jeg ikke ennå. I morgen skal jeg til ultralyd, og så venter jeg å komme inn på sykehuset igjen for å ta ny CT, og treffe en lungespesialist.

Det er slitsomme dager. Jeg klarer ikke å gå noe særlig mer enn 100 meter, før jeg er helt utslitt.

Dette skjer samtidig med at jeg venter på en ny innleggelse på hjerteklinikken på Feiring i september. Det vil i så fall være åttende inngrepet i hjertet på noen få år.

Jeg er takknemlig til alle som står sammen med meg og min familie i forbønn. Det trenger vi veldig disse dagene. Må innrømme at dette er tøft, og at man står litt skjelvende innfor dagene som ligger foran.

3 kommentarer:

bjørn sa...

Skal huske på deg videre i bønn Bjørn Olav. Ønsker deg all Herrens velsignelse.

Salmene 27:1

"Av David. Herren er mitt lys og min frelse, hvem skulle jeg frykte? Herren er mitt livs vern, hvem skulle jeg engstes for?"

Bjørn Olav sa...

Takk, det setter jeg stor pris på.

Biskop Kyrillos sa...

Innerligt hoppas jag att Du Björn Olav skall få god och kvalificerad medicinsk hjälp, och att Gud skall medverka till det bästa.